Dette er så utrolig spennende! Jeg har blogget i mange år, opprettet blogg på blogg om ulike temaer og på ulike plattformer. Jeg har vært en aktiv tweeter, en aktiv Instragrambruker, en aktiv Snapchatter og en aktiv dagbok-skriver. Min passion er å skrive. Og jeg henter inspirasjon fra dagliglivet mitt.

Jeg har nå bestemt meg for å lage mitt eget domene og blogge om ting som opptar meg. Det vil være alt fra meninger om været, miljøvennlighet og medmenneskelighet til motivasjon til valg og refleksjon rundt spennende tematikk.

Litt om meg selv, jeg heter Malin Kristiansen og kommer fra en liten by i Hedmark. Jeg er 23 år gammel og utdannet sosionom. For tiden jobber jeg i akuttpsykiatrien og driver litt for meg selv ved siden av. Jeg har vært aktiv i idretten i mange år, nå trener jeg crossfit på hobbybasis og går turer i skog og mark. Jeg er en storforbruker av Instagram og Snachat, der heter jeg Malinkri om du ønsker å følge meg der. Jeg har også en diktkonto på Instagram som heter Teorieromlivet.

Håper du stikker innom her med jevne mellomrom!
Jeg har en Facebook-side som heter Life of Malin Kristiansen hvor jeg vil legge ut lenker til mine blogginnlegg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s